בפעילות "קוסמטיקה" התלמידים לומדים באופן חוויתי ומעשי על סוגי תערובות וחומרים פעילי שטח, מבינים את העקרונות המדעיים העומדים מאחורי חיבור בין שמן ומים להכנת תחליב ומכינים בעצמם קרם ידיים ריחני ונעים למגע.
סדנה
יום גיבוש בנושא מדעי המוח
פעילויות רלוונטיות
על טעם ומרקם
נבין מהו "מרקם", נטעם מאכלים בעלי מרקמים שונים ואף נכיר תחום שנקרא "טכנולוגיית מזון". וגם נחקור מרקמים ונשנה אותם: נכין חמאה, נתפיח בצק ונקציף שמנת, ואפילו נכין בּאבּל-טי טעים בטכנולוגיית מזון הלקוחה היישר מהמעבדה.
יום גיבוש בנושא מדעי המוח
בפעילות "קוסמטיקה" התלמידים לומדים באופן חוויתי ומעשי על סוגי תערובות וחומרים פעילי שטח, מבינים את העקרונות המדעיים העומדים מאחורי חיבור בין שמן ומים להכנת תחליב ומכינים בעצמם קרם ידיים ריחני ונעים למגע.