הזמנת כרטיסים (open in new tab)

סדנה

על טעם ומרקם

הכינו את בלוטות הטעם שלכם, כי בסדנה הזאת נטעם עולם שלם של מרקמים מרתקים! נבין מהו "מרקם", נטעם מאכלים בעלי מרקמים שונים ואף נכיר תחום שנקרא "טכנולוגיית מזון". וגם נחקור מרקמים ונשנה אותם: נכין חמאה, נקציף שמנת, ואפילו נכין בּאבּל-טי טעים בטכנולוגיית מזון הלקוחה היישר מהמעבדה.

שימו לב, בסדנה קיימת עבודה עם מוצרי חלב. 

חלק מהפעילויות במכון דוידסון כוללות חשיפה לאלרגנים, ועלולות להיות מסוכנות למשתתפים עם רגישות. לכן, על משתתפים עם רגישות למוצרי מזון ו/או לאלרגנים אחרים, המגיעים לפעילות במכון, להודיע לצוות לפני ההגעה לפעילות על סוג הרגישות, רמת החומרה שלה, האמצעים הרפואיים הנדרשים כדי לטפל בה וכד', והמכון יעשה כמיטב יכולתו כדי להתאים את הפעילות לרגישות הרלוונטית. יחד עם זאת, מובהר שהאחריות לספק למשתתפים את כל הנדרש להם לשם שמירה על בריאותם חלה על המשתתפים בלבד.

בין יתר החומרים/אלרגנים בפעילות זו: אננס, אפרסק, בוטנים, חלב, מנגו, נתרן אלגינט, סידן לקטט, ענבים.

הסדנה מתקיימת במעבדה הקולינרית.

במרכיבים המשמשים בפעילות אין חמץ, אך המעבדה עצמה לא הוכשרה לפסח.

הסדנאות מיועדות לילדים בגילי 6–12, בליווי מבוגר | כל משתתף נדרש לכרטיס | לא תותר הכנסת מזון למעבדות

הכנת באבל-טי

סדנה זו מתקיימת במעבדה הקולינרית.

חשוב לציין שהמעבדה לא הוכשרה לפסח, עם זאת, במרכיבי הסדנה אין חמץ.

עלות 88 ש"ח (כולל ביקור בגן המדע ע"ש קלור)
מיקום מבנה המעבדות בגן המדע
שיתוף
הקישור הועתק!
כימיה גילי 6-12
הזמנת כרטיסים (open in new tab)