הזמנת כרטיסים (open in new tab)

סדנה

על טעם ומרקם

הכינו את בלוטות הטעם שלכם, כי בסדנה הזאת נטעם עולם שלם של מרקמים מרתקים! נבין מהו "מרקם", נטעם מאכלים בעלי מרקמים שונים ואף נכיר תחום שנקרא "טכנולוגיית מזון". וגם נחקור מרקמים ונשנה אותם: נכין חמאה, נקציף שמנת, ואפילו נכין בּאבּל-טי טעים בטכנולוגיית מזון הלקוחה היישר מהמעבדה.

שימו לב, בסדנה קיימת עבודה עם מוצרי חלב. 

חלק מהפעילויות במכון דוידסון כוללות חשיפה לאלרגנים, ועלולות להיות מסוכנות למשתתפים עם רגישות. לכן, על משתתפים עם רגישות למוצרי מזון ו/או לאלרגנים אחרים, המגיעים לפעילות במכון, להודיע לצוות לפני ההגעה לפעילות על סוג הרגישות, רמת החומרה שלה, האמצעים הרפואיים הנדרשים כדי לטפל בה וכד', והמכון יעשה כמיטב יכולתו כדי להתאים את הפעילות לרגישות הרלוונטית. יחד עם זאת, מובהר שהאחריות לספק למשתתפים את כל הנדרש להם לשם שמירה על בריאותם חלה על המשתתפים בלבד.

רשימת אלרגנים וחומרים לפעילות זו: אננס, אפרסק, בוטנים, חלב, מנגו, נתרן אלגינט, סידן לקטט, ענבים.

הסדנאות מיועדות לילדים בגילי 6–12, בליווי מבוגר | כל משתתף נדרש לכרטיס | לא תותר הכנסת מזון למעבדות

הכנת באבל-טי

 

עלות 88 ש"ח (כולל ביקור בגן המדע ע"ש קלור)
מיקום מבנה המעבדות בגן המדע
שיתוף
הקישור הועתק!
כימיה גילי 6-12
הזמנת כרטיסים (open in new tab)