בישול מולקולרי עוסק בחקר תהליכים פיזיקליים וכימיים המתרחשים בעת הכנת מזון, ומנסה להסבירם. המדע נכנס לתוך המטבח ובדרך להכנת מנת מזון מפתיעה חושף את האפשרויות החדשות, מתוך הבנת המאפיינים של אבני הבניין הבסיסיות ביותר המרכיבות את החומר. בפעילות, התלמידים יתנסו בתהליך ההצללה של מיץ תפוזים בעזרת ג’ל, תוך שימוש בצנטריפוגה וספקטרופוטומטר. בנוסף, התלמידים ייחשפו למדע מאחורי “קוויאר מיץ פרי” ויזכו לטעימה קטנה.
אירועים נוספים
על בישול מולקולרי AR
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום.
שם התערוכה AR
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום.